Over ons

OVER ONS

EBR Elektriciteitswerken is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2014 met doel het leveren en plaatsen van elektrische installaties aan gebouwen. Onze ervaring en know how biedt oplossingen in elektrotechnische installaties, bordenbouw en totaalprojecten.

Met onze hooggeschoolde vakmanschap kunnen wij elk project professioneel, kwalitatief en klantgericht afronden.

Langs onze eigen klanten kunnen wij onze vakmannen ook als onderaannemer inschakelen voor aannemers in de elektrotechnische sector.
EBR is een vaste waarde geworden in het samenwerking met klanten omwille van de juiste outsourcing van elektriciens en elektromonteurs.

Als bedrijf besteden wij ook permanent aandacht aan veiligheid en gezondheid op het werk. Onze preventiedienst ondersteund onze techniekers de nodige opleidingen voor het behalen van attesten zoals VCA-B, hoogtewerker en BA4/BA5.  Tevens bezit ons bedrijf over een VCA * certificaat waarmee wij aantonen dat EBR structureel zorg besteedt aan veiligheid tijdens het werk.
Onze gezamenlijke visie in bedrijf is opgebouwd op lange duurzaam betrouwbaar relatie, gekoppeld aan werken voor toekomstgericht blijvende oplossingen.

Met zijn uitgegroeide netwerk is EBR uw echte partner voor technical outsourcing!

kopenhagen_airport_tcr-1brugge2dok-noorddslide-2

ELEKTRICITEITSWERKEN: