Inbraakdetectie

De inbraakdetectie van EBR bvba houdt dieven en indringers buiten. Het systeem biedt buiten inbraakdetectie ook de mogelijkheid tot de integratie van technische alarmen, afkomstig van HVAC, verwarming, elektriciteit e.a. Zo bent u constant op de hoogte van de status van uw gebouw. Ook via smartphone of tablet als u niet aanwezig bent.

Toptechnologie

EBR bvba verzorgt inbraakdetectie met bewezen technologie van GE (Master) en Honeywell (Galaxy), twee topplatformen voor alarminstallaties. Afhankelijk van de bestaande infrastructuur, de eventuele behoefte aan andere integraties en het beschikbare budget, bepalen we het meest geschikte systeem.

Volledige beveiliging

Niets blijft onopgemerkt in het ontwerp van EBR bvba. Afhankelijk van de behoefte, de site en de te beveiligen goederen, spreken we over drie soorten elektronische beveiliging.

  1. Buitenbeveiliging (periferische detectie)
    Echte veiligheid begint al op het terrein rondom uw winkel of bedrijfsgebouw. Daarvoor werkt EBR bvba met infrarooddetectie, microgolfdetectie, camerabewaking en omheiningsdetectie.
  2. Omtrekbeveiliging (perimetrische detectie)
    Detectie op ramen, deuren, poorten en zelfs wanden. Van zodra een dief of indringer de omtrek van uw gebouw doorbreekt, gaat het alarm af. EBR bvba kiest voor een totaalaanpak met onder andere magneetcontacten, trildetectoren, glasdetectoren en seismische detectoren, afhankelijk van uw specifieke behoeften.